Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejenii de pe strada Maramureșului circulă în beznă din cauza unui nuc – FOTO

1 47

stalp iluminat nuc dej - 2

Mai mulți locuitori de pe strada Maramureșului din Dej se chinuie seară de seară, de câțiva ani, să circule prin beznă pe strada pe care locuiesc. Asta din cauza unui nuc, care împiedică iluminatul public de la un stâlp cu lampă.

Unul dintre locatarii blocului de pe acea stradă a trimis pe adresa redacției noastre o sesizare. Dejeanul spune că problema este veche de câțiva ani, că încă din anul 2010 a făcut sesizări la Primăria Dej pentru ca situația să fie rezolvată, iar nucul să fie tăiat sau toaletat în așa fel încât stâlpul să lumineze strada.

”Va cer sprijinul în rezolvarea unei probleme publice, vechi de prin 2010, pe Dealul Florilor, din Dej. Eu nu am reușit! E vorba de un nuc, în ”mijlocul” lui este pus un stâlp de iluminat cu lampă, de care nu ne putem bucura, fiind înconjurat de coroana copacului. Am vorbit la primărie, cu cei de la mediu. S-au scăpat, invocând că nu pot tăia nucul sau curăța, că este protejat de mediu”, spune dejeanul nemulțumit.

Acesta susține că problema deranjează cel mai mult în timpul sezoanelor calde, când nucul este înfrunzit, iar coroana acestuia împiedică lumina să bată în stradă și în fața intrărilor în blocuri.

”Acum e fără frunze, se poate rezolva. Tare ne-am bucura, întrucât dincolo de teren (n.r. un teren de sport) nu avem iluminat public pe strada Maramureșului. Amintiți-i domnului primar că i s-a cerut sprijinul încă de când ne împărțea pixuri și colante să-l votăm deputat pe domnul Itu Cornel. Atunci a promis rezolvarea, dar a uitat după 3 minute se pare. Acum e momentul rezolvării situației”, mai spune cititorul nostru, care ne-a trimis spre exemplificare și câteva fotografii.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. eu spune

    oare unde ii strada maramuresului in DEJ ca eu anu am auzit de strada asta si sunt taximetrist de 2 ani in DEJ

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More