Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejenii din cartierul 1 Mai trăiesc înconjurați de mormane de gunoaie – FOTO

0 69

Un cititor Someșeanul.ro a trimis pe adresa redacției câteva fotografii grăitoare despre condițiile în care locuitorii cartierului dejean 1 Mai își duc traiul de zi cu zi.

Mormane de gunoaie zac neridicate de firma de salubritate în zona containerelor, fecale umane sau de animale se întâlnesc la tot pasul, iar deșeurile din construcții și renovări sunt aruncate la întâmplare printre blocuri. Imaginile de mai sus au fost surprinse în zona blocurilor din spatele Policlinicii CFR.

”Întrebați-l, vă rog, pe d-l Primar Morar Costan, dacă îi place priveliștea din cartierul 1 Mai (în spate la Policlinica CFR)”, este mesajul cititorului nostru care ne-a trimis fotografiile.

Priveliștea a devenit deja o obișnuință, nu doar pentru dejenii din cartierul 1 Mai, astfel de scene de coșmar fiind sesizate în mai multe zone ale orașului, printre blocurile din cartierul Dealul Florilor, sau în centrul orașului.

Totuși, se poate spune că nu doar administrația publică și firma de salubritate pot fi învinuite pentru această situație, ci și cetățenii care locuiesc în zonă și care, din comoditate, preferă să arunce gunoaiele la întâmplare, pe lângă containere, la colțul blocului sau chiar în zonele special amenajate cu jocuri pentru copii.

Dacă ați fost martorul unor evenimente care pot deveni subiectul unor știri de interes, nu ezitați să ne trimiteți imaginile surprinse de dumneavoastră pe adresa de email redactie@someseanul.ro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More