Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejenii nu s-au înghesuit la Promenada inimilor – FOTO/VIDEO

0 54

someseanul-Promenada inimilor Dej (32)

Deși era un eveniment care nu necesita nicio cheltuială și nici un efort prea mare, Promenada inimilor de la Dej nu a creat interes pentru locuitori.

Aproximativ 50 de persoane s-au adunat duminică la prânz în Dej pentru ”Promenada inimilor”, eveniment organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii și desfășurat în 25 de orașe din țară.

Chiar dacă obiectul acestui program a fost acela de a încuraja persoane de toate vârstele să facă mişcare, ca parte importantă a prevenţiei bolilor cardiovasculare, puțini au fost cei care au răspuns invitației.

Dejenii strânși în centrul orașului azi cu această ocazie au străbătut pe jos un traseu cu lungimea de 2,2 kilometri. Au pornit de la Parcul Mic, prin față pe la Primărie, au trecut pe la Policlinică și apoi pe lângă fântâna arteziană de la Judecătorie, pentru a se plimba apoi prin Parcul Mare.

De aici, participanții s-au întors la Parcul Mic, iar la finalul manifestării, primarul Costan Morar i-a invitat pe toți la prăjitură și suc.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More