Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Dejenii s-au călcat în picioare pentru a prinde un loc la Toroc. Nu mai e loc să arunci un ac – FOTO

0 285

Profitând de zilele frumoase de vară și mai ales de zilele libere din week-end, mii de dejeni și oameni veniți din împrejurimi au luat cu asalt în această dimineață Parcul Balnear Toroc din Dej.

Încă de la primele raze ale soarelui la intrarea în complex se formaseră deja cozi la bilete, astfel că la ora deschiderii casieriei erau deja la coadă câteva sute de persoane, dornice să prindă un șezlong sau un loc cât mai bun, aproape de piscine.

Cei care s-au trezit însă mai târziu, după ora 9, au avut de înfruntat cozi uriașe pentru a putea intra în complex, timpii de așteptare depășind chiar o oră și jumătate doar pentru a-și cumpăra biletele de intrare.

După aceea a urmat goana pentru a găsi un loc cât mai bun, însă la ora 10 deja era greu să mai găsești un spațiu suficient pentru a întinde un prosop pe iarbă sau pe plajă.

La ora 11 deja complexul era plin ochi, nefiind posibilă găsirea unui loc pentru plajă. La fel de mare a fost aglomerația și la standurile care vând mâncare sau băuturi, astfel că și aici s-au format cozi uriașe.

Bineînțeles, nici în piscină nu se mai prea găsește loc pentru a înota, asta deși în acest an Parcul Blanear Toroc Dej a suferit lucrări de modernizare și extindere. Se pare că acestea nu sunt suficiente, dorința dejenilor și a turiștilor din împrejurimi pentru o bălăceală fiind foarte ridicată în aceste zile, astfel ca Parcul Balnear Toroc să devină neîncăpător pentru miile de doritori de plajă și de o baie răcoritoare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More