Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Dejenii se pregătesc de ”Evadare în parc”. Toată lumea se distrează în natură

0 157

Sâmbătă, 9 septembrie, cercetașii dejeni vă așteaptă în Parcul Mare din Dej la ediția a 5-a a evenimentului Evadare în Parc.

Sâmbătă 09 septembrie între orele 16 – 19, în Parcul Mare din Dej,  Cercetașii Dejeni organizează cea de-a cincea ediție a activității ,,Evadare în parc” care are ca și scop redescoperirea parcului și utilizarea sa mai activă, precum și stimularea practicării voluntariatului.

Evenimentul se adresează copiilor și tinerilor, având o gamă variată de activități.

Organizatorii au pregătit pentru dejeni o zonă de lectură, hamac zburător, o zonă de boardgames, un atelier de împletit codițe și brățări. Și cei mici se vor putea bucura de experiența ,,evadării” în parc, fiind pregătite diverse jocuri pentru ei. Nu va lipsi nici zona de muzică dar și alte surprize.

De asemenea, pentru liceeni si nu numai va fi o zonă specială pentru cățărat pe lăzi.

Tot în cadrul acestei activități, avem un punct de informare în care dejenii pot afla mai multe despre cercetași.

”Prietenii noștrii de la Evolve vor veni în parc și vor desfășura activități sportive împreună cu cei doritori. Nu va lipsi limonada oferită gratuit, prin bunăvoința celor de la Trespass România”, spun organizatorii.

”Evadare în parc” este un proiect realizat 100% de tineri voluntari care își doresc un parc mai activ, unde este folosit tot spațiul, nu doar aleile. Activitatea este gândită, pregătită și implementată de către tineri din clasele VII – XII sub consilierea liderilor adulți.

Evenimentul face parte dintr-un proiect finanțat de către Consiliul Local Dej, și este desfășurat cu sprijinul Primăriei Municipiului Dej, Vobiscum și Trespass România, având ca și colaboratori pe cei de la Sala de Fitness Evolve.

Vă îndemnăm pe toți să luați o pătură, și mai ales voia bună și să veniți în Parcul Mare!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More