Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejenii sunt invitați să-și spună părerea: chestionar cu privire la blocul V03

2 46

Așa cum anunța în ședința Consiliului Local Dej de vineri, primarul Costan Morar a inițiat o consultare publică în ceea ce privește situația blocului V03 din cartierul Dealul Florilor.

Ma bucur ca putem vorbi azi concret despre rezolvarea situației blocului V03. După nenumărate demersuri pe care le-am făcut în calitate de primar am reușit să obțin acordul tuturor proprietarilor de a debloca situația acestui imobil într- un cadru legal.

În toate discuțiile pe care le-am avut cu cetățenii pe acest subiect (în teren, la audiențe, pe rețelele de socializare) a reieșit fără îndoială necesitatea rezolvării situației acestui imobil profund inestetic, neigienic și care tinde să devină un potențial pericol pentru situația cetățenilor. În ședința publică a  CL din 29 01 2016 am cerut extinderea consultării cu cetățenii.

Am decis ca în cursul acestei săptămâni, în perspectiva ședinței de vineri 5 02 2016, continuarea consultărilor și informarea cetățenilor asupra situației reale și a posibilităților recent identificate pentru rezolvarea situației.

În acest sens am întocmit un chestionar care va fi făcut public atât în format electronic cât și material.

Răspunsurile și opiniile dumneavoastră ne vor ajuta cu siguranță în alegerea soluției  oportune pentru cartierul Dealul Florilor și pentru întreg municipiul nostru”, se arată în comunicatul primarului Costan Morar.

Chestionarul poate fi accesat aici

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. Marin Pop spune

  acest chestionar te directioneaza sa votezi supermarket care in opinia mea nu isi are locul acolo oricum circulatia in zona este foarte aglomerata datorita pietei si unicarmului iar politia [rutiera+locala] nu face nimic pentru respectarea indicatoarelor si fluidizarea traficului sau cheltuirea banului public ptr despagubiri si demolare
  Nu vad o dezbatere publica corecta in acest chestionar
  In loc sa despagubim proprietarii acestui asa zis bloc [pericol public] ar trebui oblgati ei ori sa termine constructia ori sa o demoleze pe propia cheltuiala nu pe cheltuiala contribuabilor

 2. Stefan spune

  Nu isi pune nimeni problema ca in Dej se face doar PROFI cand Gherla, un oras mai mic are Lidl si chiar Kaufland?
  IN DEJ SE VA FACE PROPABIL UN AL TREILEA PROFI DE LA CARE MORAR COSTAN IA SPAGA CAT DUCE CARUL.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More