Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejul este pe harta celui mai mare desen pe GPS din Romania, parcurs cu bicicleta

0 323

cea mai mare harta gps dej

Dej, 23 iulie 2015 – Ciuc® Natur Radler a lansat o provocare inedită adepților unei vieți active și trasează cel mai mare desen pe GPS din România, parcurs în întregime cu bicicleta. 

Sub îndemnul “Încurajează inițiativa Ciuc Radler România Activă”, iubitorii sportului pe două roți sunt invitați să îi susțină pe bicicliștii care parcurg o distanță-record de peste 2.500 de km, prin 383 localități, timp de 29 de zile și să li se alăture pe diverse porțiuni de traseu.
Dejenii sunt așteptați vineri, 24 iulie, ora 13:30, în zona de lângă Judecătoria Dej, să îi susțină pe bicicliștii care trasează desenul de peste 2500 km și să li se alăture pentru aproximativ 60 de km, până la Cluj-Napoca.
Început sâmbătă, 18 iulie, în București, traseul atinge atât zone urbane, precum Piatra Neamț, Cluj-Napoca, Miercurea Ciuc, Arad și Timișoara, cât și porțiuni de drum care vor testa anduranța, cum sunt treceri prin munți, drumuri forestiere, albii de râu sau văi izolate.
“Campania <<Ciuc Radler România Activă>> duce pasiunea iubitorilor sportului pe două roți la un nou nivel și îi provoacă să parcurgă, cu bicicleta, un traseu care se va transforma în cel mai mare desen pe GPS, în România. Inițiativa vine ca un pas firesc al asocierii între Ciuc Natur Radler și stilul de viață activ, promovat de marcă prin platforma curentă de comunicare “Trăiește activ”. Astfel, toți cei care se bucură de acest stil de viață pot transforma mersul cu bicicleta într-o experiență remarcabilă”, declară Andrea Veress, Group Brand Manager Premium Beer Brands HEINEKEN România.
Desenul trasat de echipa de cicliști pe GPS în cadrul inițiativei Ciuc® Radler “România Activă” poate fi urmărit în timp real pe: https://www.ciucpremium.ro/radler.2015.romaniaactiva. Suporterii din toată țara pot trimite membrilor echipei mesaje de încurajare prin intermediul platformei, în format text, foto sau video, iar celor mai activi dintre ei, Ciuc® Natur Radler le va oferi premii constând în biciclete.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More