Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PREMIERĂ. Dejul intra in randul lumii occidentale

2 76

COLECTARE-HAINE

Consilierii locali din Dej s-au intrunit in aceasta dupa-amiaza in cadrul unei sedinte ordinare pe luna mai. 

Dejul va intra in randul lumii occidentale si asta dupa ce alesii locali au aprobat doua proiecte extrem de importante. Primul dintre ele a vizat aprobarea unui protocol de colaborare incheiat intre Asociatia Romana pentru reciclare si municipiul Dej avand ca obiect promovarea actiunilor de colectare selectiva a deseurilor din echipamente electrice si electronice. Proiectul a fost votat in unanimitate de cei 18 consilieri prezenti in sala de sedinte, Dora Muncelean din cadrul Comisiei Juridice, specificand doar ca isi doreste ca Asociatia sa respecte prevederile legale aflate in vigoare. Ziua aleasa pentru aceasta activitate ecologica este 13 iulie.

Cel de-al doilea proiect de hotarare s-a referit la amplasarea in municipiul Dej a unor containere speciale cu destinatia de colectare imbracaminte, incaltaminte si alte articole textile uzate. Alesii locali nu au stat prea mult pe ganduri si au aprobat in doar cateva minute proiectul. Primarul Dejului, Costan Morar a declarat ca vor fi amplasate containere in 8 locatii din oras. „E un lucru social, uman. Bunurile stranse vor ajunge la oamenii saraci, la cei nevoiasi”, a explicat edilul. Toti cei 18 alesi locali au votat „pentru” acest proiect de hotarare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More