Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejul pe harta turismului românesc. Întâlnire a Asociației Naționale a Agențiilor de Turism

1 144

Sala de conferințe a Muzeului Municipal din Dej va fi gazda unei întâlniri a Asociației Naționale a Agențiilor de Turism. Scopul este punerea în valoare a potențialului turistic al municipiului.

Primăria Municipiului Dej prin Centrul National de Informare si Promovare Turistică Dej, va organiza vineri 4 mai 2018 de la ora 10.00 în Sala de conferințe a Muzeului Municipal din Dej o întâlnire cu reprezentanții Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), ai agențiilor de turism din cadrul ANAT, ai mass-media precum și operatori de turism din municipiul Dej, reprezentanți ai Centrelor de Informare Turistică din Cluj-Napoca, Dej și zona Dej pentru a pune în valoare potențialul turistic al municipiului.

În cadrul reuniunii de la Dej se vor discuta strategii de promovare reciprocă a patrimoniului turistic, cultural și de cult. Pe agenda evenimentului se află și vizita la Parcul Balnear Toroc, obiectiv ce reprezintă una din atracțiile de interes pentru membrii Asociației Naționale a Agențiilor de Turism.

Conferința de la Dej este parte a unei serii de astfel de întâlniri organizate de Consiliul Județean Cluj prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj în județul Cluj în perioada 2-5 mai 2018.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. sz cs spune

    io nu cred no si nu am priceput ce o spus ca o facut!!! Mie imi place carnita me!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More