Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejul Pedalează vă cheamă la concurs

0 492

Se dau start înscrierilor online la concursul „Mini Cupa Dejul Pedalează” care va avea loc în 3 iunie 2018, pe baza sportivă a CS LAPI Dej de pe strada Nicolae Titulescu.

Dăm start înscrierilor online la concursul „Mini Cupa Dejul Pedalează” care va avea loc în 3 iunie 2018, pe baza sportivă a CS LAPI Dej de pe strada Nicolae Titulescu. La această primă ediție numărul concurenților este limitat la 60 de persoane. Concursul se adresează în principal copiilor din Municipiul Dej dar se permite înregistrarea și copiilor din alte localitați.

Există 4 categorii a câte 15 concurenți.
Clasele 5-6 băieți 15 locuri
Clasele 5-6 fete 15 locuri
Clasele 7-8 băieți 15 locuri
Clasele 7-8 fete 15 locuri

Este obligatorie prezența la prezentarea proiectului Dejul Pedalează si la cursul de legislație rutieră care are loc la ora 10:00 în Sala Sportului din Dej!

Concursul „Mini Cupa Dejul Pedalează” este un concurs de îndemânare pe bicicleta, probele concursului constau în parcurgerea unui poligon de obstacole cu diferite nivele de dificultate: slalom printre jaloane, săritură peste obstacol, trecerea printr-un coridor de scândurele, slalom printre obstacole așezate în zig-zag, poarta cu bare și spațiul de oprire. Traseul va fi stabilit şi amenajat special înainte de inceperea concursului.

Înscrierea se face printr-un mesaj privat pe pagina Dejul Pedaleaza cu urmatoarele date: numele copilului, vârstă, clasă, școală și numărul de telefon la care putem contacta părintele sau reprezentantul legal pentru a confirma înscrierea în concurs!

Vom anunța în mod PUBLIC când la o anumită categorie s-au finalizat înscrierile, înscrierile se fac în oridinea cronologică a mesajelor!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More