Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejul „prădat” timp de o lună de un tânăr de 27 de ani

0 1.390

Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, este cercetat pentru multiple infracțiuni săvârșite în municipiul Dej în decursul lunii decembrie.

Un tânăr, din jud. Bistriţa-Năsăud, este cercetat în stare de libertate de poliţiştii din cadrul Poliţiei mun. Dej, Biroul de Investigaţii Criminale, pentru săvârşirea, în cursul lunii decembrie a.c., a mai multor infracţiuni.

În noaptea de 16/17.12.2017, în jurul orei 22:30-23:00, în timp ce se afla într-un local din mun. Dej, acesta a sustras de pe barul localului un telefon mobil aparținând unei tinere. După ce a părăsit locul faptei, în timpul deplasării pe str. Unirii din Dej,  a spart geamul și a întrerupt alimentarea cu electricitate a unui magazin alimentar din zonă.

În noaptea de 19/20.12.2017, între orele 23:00-01:00, în timp ce se afla în acelaşi local din municipiul Dej, tânărul a mai sustras, tot de pe barul localului, un alt telefon mobil al unei alte tinere.

El este cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor  de  distrugere, tentativă la furt calificat şi 2 infracţiuni de furt calificat,  fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More