Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejul „prădat” timp de o lună de un tânăr de 27 de ani

0 1.377

Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, este cercetat pentru multiple infracțiuni săvârșite în municipiul Dej în decursul lunii decembrie.

Un tânăr, din jud. Bistriţa-Năsăud, este cercetat în stare de libertate de poliţiştii din cadrul Poliţiei mun. Dej, Biroul de Investigaţii Criminale, pentru săvârşirea, în cursul lunii decembrie a.c., a mai multor infracţiuni.

În noaptea de 16/17.12.2017, în jurul orei 22:30-23:00, în timp ce se afla într-un local din mun. Dej, acesta a sustras de pe barul localului un telefon mobil aparținând unei tinere. După ce a părăsit locul faptei, în timpul deplasării pe str. Unirii din Dej,  a spart geamul și a întrerupt alimentarea cu electricitate a unui magazin alimentar din zonă.

În noaptea de 19/20.12.2017, între orele 23:00-01:00, în timp ce se afla în acelaşi local din municipiul Dej, tânărul a mai sustras, tot de pe barul localului, un alt telefon mobil al unei alte tinere.

El este cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor  de  distrugere, tentativă la furt calificat şi 2 infracţiuni de furt calificat,  fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.