Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Dejul s-a trezit. Protest în Piața Bobâlna față de măsurile Guvernului PSD-ALDE

0 61

După ce noaptea trecută aproximativ 20 de dejeni au ieșit din case, în toiul nopții îndurând un ger năprasnic, scârbiți de deciziile luate la adăpostul serii de Guvernul condus de Sorin Grindeanu, miercuri după-amiază, la Dej s-a organizat o nouă acțiune de protest, una de mai mare amploare.

Evenimentul a fost anunțat pe Facebook încă de dimineață, iar zeci de dejeni și-au arătat din timp interesul pentru acest protest sau chiar au confirmat participarea.

Protestul a început la ora 17, zeci de persoane venind la acțiune înarmate cu steaguri tricolore și mesaje de dispreț adresate împotriva personajelor de la guvernare, împotriva parlamentarilor, dar și împotriva partidelor politice pe care le consideră vinovate de această situație explozivă la nivelul întregii țări.

Mesaje contra Guvernului

Mesajele dejenilor aveau, printre altele, următorul cuprins: ”Jos Guvernul”, ”Jos PSD”, ”Vrem democrație, nu amnistie”, ”Dejul cere fără grațiere”, ”Vrem program de guvernare, nu penali cu condamnare”, ”În democrație, hoții stau la pușcărie”, ”Vă rugăm să ne scuzați, noi protestăm, voi furați”, sau ”Ei grațiați, noi furați”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More