Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejul se pregătește de sărbătoare: plombarea gropilor, marcaje rutiere și toaletarea vegetației

0 52

Primăria Municipiului Dej desfăşoară acţiuni specifice perioadei de primăvară: reparaţii ale străzilor, marcaje rutiere, ecologizarea şi toaletarea vegetaţiei.

Intervenţiile de reparaţii au fost demarate la sfârşitul săptămânii trecute, când condiţiile meteorologice au permis, debutând pe tronsonul DN1 C, administrat de Primăria Dej, respectiv străzile: 1 Mai, Vâlcele, I. P. Reteganu, Bistriţei, Libertăţii.

Lucrările continuă în această săptămână pe străzile Regina Maria, Avram Iancu, Ec. Teodoroiu, Crângului, D. Gherea, Unirii.

În paralel se intervine pentru marcarea străzilor, atât longitudinal cât şi transversal, stropirea şi măturarea acestora.

„Este o acţiune pe care o desfăşuram anual în perioada de primăvară. Evident că depindem de condiţiile meteorologice, dar se lucrează intens astfel încât  până la sfârşitul săptămânii, marea majoritate a problemelor semnalate la străzi, să fie rezolvate.

Ne aflăm în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, de aceea se intervine şi la ecologizarea spaţiilor verzi din  municipiu, acţiune pe care ar trebui să o desfăşurăm cu toţii, fiecare în zona în care locuim, pentru a ne pregăti, si in acest mod, de marea Sărbătoare a Învierii Domnului”, spune primarul Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More