Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejul și Clujul reprezentate cu cinste la Școala Politică a Femeilor Liberale

0 76

Scoala Femeilor Liberale Durau -

Prezentă la Durău, la Școala Politică a Femeilor Liberale, în perioada 27-28 iunie 2015, co-președinte a Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu a declarat că „Amendamentele pe care am reușit să le introducem în noul Cod Fiscal, reducerea cotei standard a TVA la 19%, eliminarea supra-accizei la carburanți și a taxei pe stâlp, dar și scăderea TVA-ului la 5% pentru cărți, manuale, reviste și acces la muzee și evenimente culturale sunt noi succese ale partidului nostru, alături de dublarea alocației pentru copii.”

De asemenea, co-președintele PNL Vasile Blaga a afirmat că „Situația în care se află România — unii spun că e criză politică, dar eu nu cred — i se datorează lui Victor Ponta. Își macină și bruma de credibilitate datorită acțiunilor pe care le are sau nu le are zi de zi. Până și colegii săi îl roagă să plece din conducerea partidului. Pe lângă faptul că sfidează poporul, face mult rău României. Este tot mai greu să intrăm în spațiul Schengen și să fim cetățeni de rangul întâi.”

La Durău au participat membri marcanți ai Partidului Național Liberal: Lucia Varga, co-președinte OFNL, Cristina Trăila, co-președinte OFNL, Andreea Paul, prim-vicepreședinte PNL, Carmen Harau, prim-vicepreședinte OFL, Sulfina Barbu, vice-președinte PNL,Mihaela Soneriu, președinte OFL Neamț, Ștefania Duminică, secretar general adjunct OFL precum și Eugen Nicolaescu, co-președinte Comisia pentru buget și politici fiscale a PNL, Mihai Voicu, vice-președinte PNL, Alexandru Drăgan, co-președinte PNL Neamț și Mugur Cozmanciuc, co-președinte PNL Neamț.

Scoala Femilor Liberale Durau Neamt

Clujul a fost reprezentat de doamnele Violeta Mureșan, co-președinte OFL Dej și membru în Biroul Politic Național al OFL, Mihaela Suciu, co-președinte OFL Cluj, membru în BPN al OFL, Ioana Avram, co-președinte OFL Cluj, Olga Oargă, secretar general OFL Cluj, Daniela Florea, președinte OFL Turda.

Acțiunea de la Durău face parte din programul „Femeile Liberale pot ajuta Romania” , program promovat de Lucia Varga, care a declarat la sfârșitul întâlnirii că „Femeile liberale, prin profesionalism și dăruire, ne-au demonstrat în aceste zile că avem resursa umană necesară punerii în practică a Programului de Guvernare PNL, în special a politicilor în sprijinul familiilor din România.”

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More