Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejul are un campion și un vicecampion european la taekwon-do – FOTO

1 69

Clubul Sportiv Vulturii Dej a obținut rezultate formidabile la prima participare cu sportivii săi la un campionat european, întorcându-se la Dej cu nu mai puțin de 16 medalii.

În perioada 3-7 februarie a avut loc la Budapesta Campionatul European de Taekwon-do pentru copii, juniori și seniori, competiție care a adunat la start 200 sportivi din 15 țări.

Prima participare la acest nivel a sportivilor de la CS Vulturii Dej a fost și una cu bune rezultate.

Astfel, Baszil Bodea a devenit campion european, obținând medalia de aur la luptă juniori categoria „-70 kg”. Tot Bazil Bodea a cucerit la tull o medalie de bronz.

Alexandru Boer este vicecampion european, cu medalii de argint la Tehnici Speciale, la Spargeri Forță și o medalie de bronz la luptă categoria „-75 kg”.

Cel de-al treilea participant, Vlad Bande a obținut medalie de bronz la luptă categoria „- 60 kg”.

La faza pe echipe rezultatele sunt următoarele: medalii de aur la Tehnici Speciale și Spargeri Forță, medalii de argint la tull și luptă.

Elevii instructorului-antrenor Pavel Bande 2 DAN au participat la această competiție în cadrul lotului național de Taekwon-do, condus de președintele Federației Române de Arte Marțiale Coreene, Mircea Muntean 6 DAN.

Deplasarea lotului clubului Vulturii Dej la competiția din Ungaria a fost posibilă datorită sprijinului sponsorului oficial al clubului, MG-Tec.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. Lovasz Mariana spune

  In Spitalul municipal Dej bolnavii sant lasati in voia sortii si nu indraznesti sa ceri d-nei doctor sau asistentelor o informatie despre starea pacientului. Nu vorbesc din punct de vedere al tratamentului administrat ptr ca nu am pregatirea necesara dar felul in care d-na doctor de la sectia neurologie Carmen Ceaca si unele asistente de la sectie C.T.I isi trateaza pacientii si apartinatorii lasa mult de dorit….e strigator la cer ceea ce se intampla in acest Spital,felul in care lii se vorbeste pacientilor si apartinatorilor.un bolnav cronic cu multiple comotii cerebrale internat joi dupamasaa in stare comatoasa…la solicitarea medicului din CTI a doctorului neurolog ,acesta ajunge sa consulte bolnavul a doua zii dupamasa la ora 3 si la intrebarea apartinatorului despre starea pacientului raspunde ca nu este un bolnav tratat de ea…nu a fost internata pe sectia ei si nu se tine de ea problemele paacientului.(fiind singurul medic neuroloc din acest spital )nici macaar nu se opreste sa stea de vb…vorbeste apartinatorilor din mers ..tipand,Mama fiind bolnava internata in sectia terapie intensiva,luni dimineata d-nul doctor mi’a spus sa ii dau cate putin ceai cu lingurita sau sa ii pun pe lingurita cate putin iaurt sa ii dea senzatia de inghitire…..in spatele meu la un metru asistenta Amalia Sandor(de la sala de operatie ) si colega ei Dorica Doanca discutau……,,uite la nebuna asta..baba trage sa moara si ea ii da ceai….doar numa nu’i nebuna spunea Amalia Sandor uite inca ii mai da si mancare…Doamne fereste ca ii nebuna lumea asta…

  oare chiar asa trebuie sa moara oamenii acolo ca pè banda rulanta si daca medicul iti spune sa faci ceva…asistentele au dreptul sa iti vorbeasca chiar asa???ele vad oamenii acolo ca pe o marfa…vin si pleaca nimeni nu se gandeste ca poate maine pot sa ajunga ,,chiar parintii sau copii lor…ai vostrii..”o marfa”.cum este posibil asa cv???????? intr’un spital cum se poate sa fim tratati chiar asa platind asigurari medicale si tot ceea ce nii se cere???????

  In data de 1 februarie incepand de la ora 7 jumate pana la 8,35 un bolnav striga ..apa,, nimeni nu s’a apropiat de el sa ii dea un strop de apa..la ora 9 a decedat. oare chiar asa meritam sa ne traim ultimele clipe din viata cersind un strop de apa???? pana unde poate ajunge nesimtirea si indiferenta in acest spital?? chiar nu exista limite????

  Marti la amiaza am intrat cu parintele de la biserica spitalului pe sectie mama era cu branula data peste cap..perfuzia inloc sa ii mearga pe vena ii mergea pe haine….hainele ude toate pe ea si lenjeria de pat..doua prosoape ce le avea sub mana la fel….cat timp a curs perfuzia aia pana s’au udat toate asa???? daca eu nu intram atunci sa chem o infirmiera sa ma ajute sa o schimb oare cat timp mai statea acolo asa uda??este posibil asa ceva intr’un spital care cere acreditare??
  Daca intradevar sant atat de ocupate d’nele asistente si nu au timp de ce nu se permite apartinatorilor sa stea cu bolnavii sa le dea un strop de apa la nevoie?15 minute este permis…apartinatorul pleaca si amaratul de bolnav ramane in voia sortii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More