Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

De’Longhi recrutează oameni din Dej şi Gherla FOTO (ACTUALIZARE)

0 442

Delonghi1

Compania italiană producătoare de electronice şi electrocasnice De’Longhi organizează astăzi o sesiune de interviuri de angajare la Dej.

Aproximativ 80 de persoane s-au prezentat încă de la ora 9 la sediul Primăriei Dej, la „Casa de Căsătorii”, acolo unde reprezentanţii De’Longhi intervievează persoanele interesate de un loc de muncă. Oamenii intră câte doi în birou, având asupra lor buletinul şi un CV. E de aşteptat ca acţiunea de la Dej să dureze până după-amiază.

Mâine, reprezentanţii De’Longhi se vor deplasa la Gherla pentru a căuta personal. Oamenii sunt aşteptaţi la sediul primăriei Gherla de pe strada Bobâlna. Pe 28 iunie, locuitorii din Jucu îşi vor putea depune CV-urile la intrarea în hală.

Conform managerului De’Longhi România, Massimo Paronitti, până la sfârşitul anului viitor, la fabrica De’Longhi de la Jucu vor lucra 677 de persoane.

ACTUALIZARE:

Peste 120 de persoane au participat la interviu. Persoanele selectate vor fi anuntate ulterior prin telefon de catre reprezentantii firmei DeLonghi. Transportul la locul de munca va fi asigurat gratuit de catre angajator, edilul sef, asigurand firma DeLonghi de tot sprijinul in accesul in oras al masinilor de transport.

Prin aceste demersuri, primarul municipiului Dej, Costan Morar, isi arata intreaga disponibilitate de a sprijini firma DeLonghi si orice alt investitor de buna credinta, care vrea sa ofere locuri de munca si sa investeasca la Dej. Actiunea din cursul zilei de 26 iunie, ii urmeaza celei desfasurate in urma cu doua saptamani cand firma Fujikura, in urma procesului de selectie desfasurat tot la Primaria Dej, a angajat 150 de persoane, se arata intr-un comunicat remis presei de catre Primaria Municipiului Dej.

someseanul-DSC07479

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More