Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Demarare lucrări de întreţinere pe patru drumuri judeţene în zona Gherla, Iclod, sau Unguraș

0 44

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tişe, a semnat marţi, 2 august 2016, ordinul de începere a lucrărilor de întreţinere a patru noi drumuri judeţene.

Este vorba despre următoarele tronsoane de drumuri județene:

  • DJ 109D  Gherla – Nicula
  • DJ 161C Iclod – Aluniș
  • DJ 161D Unguraș – Valea Ungurașului – Târgușor – DJ109C
  • DJ 107F Luna – limita județului Alba

Am emis ordinul de începere a lucrărilor pe aceste patru drumuri judeţene de îndată ce specialiştii noştri împreună cu cei ai constructorilor au finalizat procesul de evaluare în teren a cantităţilor de lucrări necesare. Astfel, în interval de doar o săptămână am reușit să demarăm concomitent lucrările pe nu mai puţin de 12 drumuri judeţene. Ţin să îi asigur pe clujeni că ritmul extrem de alert pe care l-am impus va fi menţinut pe toată durata sezonului cald, propice lucrărilor de infrastructură, astfel încât în cel mai scurt timp un număr cât mai mare de rute să poată fi circulate în condiţii optime”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tișe.

Lucrările de întreţinere a drumurilor judeţene constau în realizarea de plombări, reprofilări ale părţii carosabile cu adaos de material, burduşiri ale şanţurilor, decolmatarea camerelor de cădere, asigurarea esteticii rutiere, tăierea de acostamente, decolmatarea şanţurilor şi a podeţelor, eliminarea gropilor prin acoperire cu piatră spartă, turnarea de covoare asfaltice, etc.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More