Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Demersuri pentru sistemul de distribuție gaze naturale în comuna Mica

0 112

Primarul comunei clujene Mica, Tiberiu Zelencz, a depus azi cererea de finanțare prin Programul Operational Infrastructura Mare, Apel -POIM/859/8/2/ pentru obiectivul de investiții “Înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Mica (localitățile Mica, Dâmbu Mare, Sânmărghita, Mănăstirea, Nireș), jud. Cluj’’.

Potrivit acestuia, valoarea totală a proiectului este de 26.690.711 lei (TVA inclus).

”La acest proiect se lucrează de aproximativ 2 ani și vreau să mulțumesc echipelor de implementare ale proiectelor, colegilor din Primăria Mica, vechilor și actualilor consilieri locali și nu în ultimul rând dumneavoastră, cetățenilor care mereu m-ați susținut și ați crezut în mine.Dacă pentru introducerea rețelei de apă s-au realizat peste 50% din lucrări, îmi doresc ca și acest proiect să fie aprobat, deoarece avem atât de mare nevoie pentru dezvoltarea comunei Mica. Așa cum am promis încă din primul mandat de primar, una dintre preocupările mele a fost introducerea gazului în comuna noastră. A fost un drum lung de parcurs până în acest moment, cu multă muncă din partea tuturor, dar avem toată încrederea că vom reuși și cu acest proiect. Sunt un om al faptelor, nu al vorbelor și îmi doresc ca împreună să realizăm cât mai multe proiecte pentru dezvoltarea comunei noastre”, transmite Zelencz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More