Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Demisie în consiliul local Dej. Un social democrat acuză chiar conducerea PSD de „atitudine obtuză, retrogradă și egoistă”

1 1.840

Un consilier PSD din cadrul Consiliului Local Dej și-a anunțat demisia. S-a fi „lovit de o atitudine obtuză, retrogradă și egoistă, munca în echipă a fost redusă la repetiții impuse în grup a unor scenarii prestabilite, iar de aici până la cultul personalității liderului nu a fost decât un pas”.

Cristian Filip, membru PSD, ales consilier local în cadrul primăriei municipiului Dej din 2016 și-a anunțat în cursul acestei zile demisia din cadrul Consiliului Local Dej. Acesta își motivează demisia printr-un atac la chiar conducerea social democrată a municipiului.

Experiența mi-a dovedit însă, că în politică, ca și în viață în general nu toată lumea are respect și responsabilitate față de echipa cu care a pornit la drum iar unii sunt dispuși să jignească și să umilească în numele atingerii unor obiective egoiste și subiective.

Foto: Captură Facebook

Toate eforturile mele de a normaliza starea lucrurilor s-au lovit de o atitudine obtuză, retrogradă si egoistă, munca in echipă a fost redusă la repetiții impuse în grup a unor scenarii prestabilite, iar de aici până la cultul personalității liderului nu a fost decât un pas.

Acest mod de lucru este contrar principiilor în spiritul cărora am fost crescut, educat si trăiesc, ca urmare am decis să mă opresc aici și să-mi înaintez demisia din Consiliul local, a notat Cristian Filip pe propria pagină de Facebook.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Dorin spune

    nu ar fi fost interesante comentariile?? dar voi sunteti in slujba banului venit de oriunde

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More