Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Demisie în consiliul local Dej. Un social democrat acuză chiar conducerea PSD de „atitudine obtuză, retrogradă și egoistă”

1 1.538

Un consilier PSD din cadrul Consiliului Local Dej și-a anunțat demisia. S-a fi „lovit de o atitudine obtuză, retrogradă și egoistă, munca în echipă a fost redusă la repetiții impuse în grup a unor scenarii prestabilite, iar de aici până la cultul personalității liderului nu a fost decât un pas”.

Cristian Filip, membru PSD, ales consilier local în cadrul primăriei municipiului Dej din 2016 și-a anunțat în cursul acestei zile demisia din cadrul Consiliului Local Dej. Acesta își motivează demisia printr-un atac la chiar conducerea social democrată a municipiului.

Experiența mi-a dovedit însă, că în politică, ca și în viață în general nu toată lumea are respect și responsabilitate față de echipa cu care a pornit la drum iar unii sunt dispuși să jignească și să umilească în numele atingerii unor obiective egoiste și subiective.

Foto: Captură Facebook

Toate eforturile mele de a normaliza starea lucrurilor s-au lovit de o atitudine obtuză, retrogradă si egoistă, munca in echipă a fost redusă la repetiții impuse în grup a unor scenarii prestabilite, iar de aici până la cultul personalității liderului nu a fost decât un pas.

Acest mod de lucru este contrar principiilor în spiritul cărora am fost crescut, educat si trăiesc, ca urmare am decis să mă opresc aici și să-mi înaintez demisia din Consiliul local, a notat Cristian Filip pe propria pagină de Facebook.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Dorin spune

    nu ar fi fost interesante comentariile?? dar voi sunteti in slujba banului venit de oriunde

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More