Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Demisie în PNL Dej și Consiliul Local. Butuza Marius condamnă transferurile politice și îi părăsește pe liberali

0 3.122

Butuza Marius și-a anunțat demisia din Consiliul Local Dej, dar și din structurile locale ale Partidului Național Liberal.

Marius Butuza, consilier local din partea PNL și-a anunțat astăzi demisia atât din structurile locale ale partidului cât și din Consiliul Local. Decizia acestuia este pusă pe seama recentelor transferuri politice între PNL și PSD.

Din nefericire, s-a întâmplat lucrul de care mă temeam cel mai mult și anume faptul că partidul pentru care am lucrat cu inima, sufletul și mintea de-a lungul întregii mele cariere politice (scurtă ce-i drept), ne-a trădat și ca urmare mă văd nevoit să iau neplăcuta decizie de a mă delimita de acțiunile acestuia, în singurul mod pe care-l consider demn și onorabil.

Nu cunosc rațiunile care au îndemnat conducerea P.N.L., pe care am considerat-o întotdeauna ca fiind formată din oameni integri și verticali, să ia o asemenea decizie, de a ”aduce pe dracul în casă cu lăutari”, dar constatăm cu toții că acesta este un fapt asumat, ireversibil și inutil de comentat aici, notează Marius Butuza pe contul său de Facebook.

Personal nu pot fi de acord cu o asemenea decizie umilitoare și profund nedreaptă pentru echipa care a condus, la bine și la greu, la nivelul municipiului destinele organizației P.N.L., consider că acest lucru este inacceptabil și de aceea și mă văd pus în situația de a-mi da demisia, din toate funcțiile din partid, din funcția de consilier local ales pe listele P.N.L., precum și din Partidul Național Liberal, a mai adăugat acesta.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More