Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Democrația în moarte clinică. Amendată pentru critici la adresa primarului din Florești

0 986

O femeie din comuna Florești, județul Cluj, a fost amendată pentru criticile pe care i le-a adus pe Facebook primarului Horia Șulea. De altfel edilul este un veritabil portret de politician român deoarece a fost condamnat la închisoare cu suspendare la finele anului 2019 pentru corupție. Redăm mărturiile femeii care „a îndrăznit” să-și facă opinia publică.

Când ai curajul sa contești acțiunile sau lipsa acțiunii Primarului, primești
AMENDA 1.000 lei. Când ai curajul sa arăți disfuncționalități din administrația publica, ești sancționat…Astfel de practici trebuie sa înceteze!!!

FOTO: Facebook Iulia Ungureanu

Participarea, criticile, contestarea, dezbaterile sunt caracteristici ale democratiei. Sa NU lasam DEMOCRATIA sa MOARA!!!

 Pentru ce am primit amenda?! Pentru ca am postat in 25 martie 2020 pe profilul personal, criticand modul in care cetatenii din comuna Floresti judet Cluj sunt informati pe site Primarie in timpul STARII DE URGENTA.

Pentru ca pe site primarie nu au fost postate anunturi despre obligatiile din ordonanta, intre 18 si 25 martie 2020.

Foto: Facebook Iulia Ungureanu

 Pentru ca nu a fost postata Hotararea CLSU prin care locurile de joaca erau inchise publicului.

Pentru ca pana in data de 25 martie 2020 pe site primarie nu era postat un anunt cu un numar de telefon alocat, la care sa putem anunta cazuri de vecini peste 65 ani care au nevoie de ajutor.

Foto: Facebook Iulia Ungureanu

Ma intreb, oare faptul ca am postat modele de comunicare si bune practici in administratie, print screen cu anunturile primariilor din Cluj Napoca sau Apahida, lezeaza demnitatea cuiva?!

Ma intreb cu ce am indus in eroare publicul prin acea postare?! Ca pe site primarie nu au fost postate informatii la timp sau deloc?! Adevarul induce in eroare?!

Care anume cetateni au fost indignati si cum definiti indignarea?!

Oare a lezat pe cineva postarea mea prin care aratam achizitiile publice pentru campanii de publicitate in timpul starii de urgenta?!

Foto: Facebook Iulia Ungureanu

Oare sa imi fie frica sa postez despre achizitii publice sau informatii ce ar trebui sa fie publice din oficiu?! Sa imi fie frica sa critic institutiile?! Oare la ce sa ma astept?!

 Vreau sa mai intreb, retoric fireste, de ce mi s-a lasat procesul verbal in cutia postala?! Stau in casa de aproape 4 saptamani, verific cutia postala la o saptamana. De ce se recurge la astfel de practici?!

Postarea pentru care am primit amenda este publica si voi posta link la comentarii. La poze am postat PV si ss cu postarea pentru care am fost amendata.

P.S. Initial nu am dorit sa fac publica aceasta sanctiune. Dar ieri am aflat ca un alt cetatean Edmond K. a fost amendat cu aceeasi suma pentru comentariul facut la postarea pentru care eu am fost amendata.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More