Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Demonstraţie de acordare a primului ajutor, la LAPI Dej GALERIE FOTO

0 35

LAPI Dej actiune (5)

În cadrul săptămânii ”Şcoala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” a găzduit mai multe activităţi interesante, între care „Alege cariera potrivită” şi „Voluntari în situaţii de urgenţă”.

<<„Alege cariera potrivită” este una dintre activitatăţile desfăşurate în şcoala noastră, pe care am organizat-o cu elevii clasei a XII-a A, ai căror dirigită sunt, considerând că este o  temă de interes pentru ei şi pe care au dorit s-o dezbatem. La partea a doua a activităţii au participat şi reprezentaţii ISU, Zoltan Toma şi Andrei Borhan, care au putut împărtăşi câteva sfaturi utile din experienţa lor personală legate de tema noastră>>, a explicat pentru Someşeanul.ro prof. Cornelia Platon.

Elevii voluntari participanţi în proiectul de parteneriat cu ISU Cluj şi Organizaţia de tineret THW Germania au făcut o demonstaţie de acordare a primului ajutor în situaţii de urgenţă diferite, după care i-au invitat pe elevii care au asistat să participe şi ei, arătându-le cum să procedeze în asemenea situaţii.

Activitatea s-a desfăşurat sub îndrumarea reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” Cluj, Zoltan Toma şi Andrei Borhan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.