Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Demonstraţie de acordare a primului ajutor, la LAPI Dej GALERIE FOTO

0 85

LAPI Dej actiune (5)

În cadrul săptămânii ”Şcoala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” a găzduit mai multe activităţi interesante, între care „Alege cariera potrivită” şi „Voluntari în situaţii de urgenţă”.

<<„Alege cariera potrivită” este una dintre activitatăţile desfăşurate în şcoala noastră, pe care am organizat-o cu elevii clasei a XII-a A, ai căror dirigită sunt, considerând că este o  temă de interes pentru ei şi pe care au dorit s-o dezbatem. La partea a doua a activităţii au participat şi reprezentaţii ISU, Zoltan Toma şi Andrei Borhan, care au putut împărtăşi câteva sfaturi utile din experienţa lor personală legate de tema noastră>>, a explicat pentru Someşeanul.ro prof. Cornelia Platon.

Elevii voluntari participanţi în proiectul de parteneriat cu ISU Cluj şi Organizaţia de tineret THW Germania au făcut o demonstaţie de acordare a primului ajutor în situaţii de urgenţă diferite, după care i-au invitat pe elevii care au asistat să participe şi ei, arătându-le cum să procedeze în asemenea situaţii.

Activitatea s-a desfăşurat sub îndrumarea reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” Cluj, Zoltan Toma şi Andrei Borhan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More