Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Demonstrații spectaculoase și premii de jumătate de miliard de lei la concursul de Educație Rutieră de la Dej

0 46

someseanul-concurs educatie rutiera dej-napoca rally

Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Dej, în parteneriat cu Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Dej, organizează joi ediția anuală a concursului ”Educație Rutieră”, în cadrul campaniei naționale de prevenire a accidentelor de circulație ”Alege viața.”

Activitățile din cadrul acestui eveniment vor debuta joi, 10 aprilie, de la ora 11:00, la Centrul Cultural ”Arta” din Dej, prin prezentarea de materiale cu caracter preventiv, seminar cu caracter interactiv pe teme de circulație, expoziție de desene având tematică rutieraă.

În centrul orașului vor avea loc simulări ale unor accidente rutiere, cu persoane încarcerate și incendieri auto, cu participarea echipajelor din cadrul ISU Cluj, Salvare, Grupa de Intervenție ISU a liceului ”Al. Papiu Ilarian” Dej.

De la eveniment nu vor lipsi nici în acest an specialiștii de la Napoca Rally Academy, în frunte cu renumiții piloți de raliu Bogdan Marișca și Deny Ungur.

În aceeași zi, de la ora 14:00, va avea loc finala concursului pe teme rutiere organizat la nivelul fiecărei unități de învățământ de pe raza municipiului Dej (licee), concurs dotat cu premii substanțiale:

  • 10 locuri gratuite la școala de șoferi, pentru obținerea permisului de conducere categoria B, oferite de SC Vasrom SRL și SC Bamse SRL
  • 30 de locuri pentru o excursie de patru zile la Băile Hajduszoboszlo – Ungaria, cu cazare și transport la Hotel ****Hollydays, oferite de SC M&V Hollydays – Președinte Vasile Cîmpan.

Logistica folosită la simulare (auto, manechine, etc.) a fost pusă la dispoziție de SC Gavriș SRL Dej. Premiile acordate în acest an la concursul de ”Educație Rutieră” ajung la 50.000 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More