Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Deona Roman a participat la un festival internațional. Vezi cum s-a descurcat

3 92
Deona roman la delfinul de aur
Premiul acordat Deonei la ”Delfinul de aur”

În perioada 4-5 iulie s-a desfăşurat cea de-a XII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Interpretare „Delfinul de Aur” – Năvodari. Aflată la prima participare la un festival internațional, dejeanca Deona Roman a reușit să obțină un nou premiu important.

Festivalul, inițiat și organizat de Palatul Copiilor Baia Mare, a reușit să devină unul dintre cele mai importante evenimente ale genului din România. Parteneriatul excelent dintre instituția amintită mai sus și echipa Primăriei Orașului Năvodari a făcut posibilă realizarea celor 11 ediții anterioare.

Concursul, desfășurat la Teatrul de Vară ”Laurențiu Duță” din Tabăra Năvodari, a adunat ”la start” 62 de interpreți români și străini din 20 de localități din România, Turcia, Bulgaria, Rusia, Ucraina și Italia. Concurenții au fost împărțiți în cele patru categorii de vârstă: preșcolari, clasele I-IV, clasele V-VIII și clasele IX-XII.

Dejeanca Deona Roman a participat la categoria clasele I-IV și a interpretat Adele – ”Rolling in the deep”, piesă care i-a adus succes și la talent-show-ul ”Next Star”. ”Adele de Dej” a reușit să uimească juriul și a obținut premiul II. Deona s-a calificat la acest festival ca urmare a participării la ”Ursulețul de Aur” de la Baia Mare, unde a obținut tot premiul II.

Micuța vedetă în vârstă de 10 ani se pregătește acum pentru Zilele Dejului (24-27 iulie).

Evenimentul a fost organizat de Ministerul Educației Naționale, Consiliul Local și Primăria Orașului Năvodari, Consiliul Județean Maramureș, Palatul Național al Copiilor București, Casa de Cultură ”Pontus Euxinus” Năvodari, Asociația Delfinul de Aur Baia Mare și Palatul Copiilor Baia Mare.

Deona Roman la Delfinul de Aur
Deona Roman la Festivalul Internațional de Interpretare ”Delfinul de Aur”

Citește și: FOTO – Deona Roman s-a întors de la ”Happy Voices” cu două premii

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More