Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Deona Roman: “Un vis devenit realitate”. VIDEO-INTERVIU cu dejeanca de la NEXT STAR

1 156

Deona Roman la NextStar

Deona Roman, tânăra de numai 10 ani din Dej, a impresionat în această seară la show-ul “Next Star”, de pe Antena 1. “Adele de România” spune că participarea sa la un asemenea talent-show reprezintă “un vis devenit realitate”.

“Aşa de bucuroasă am fost, vai… A fost foarte bine, un vis devenit realitate”, aşa a descris Deona, în doar câteva cuvinte, experienţa Next Star.

Micuţa artistă din Dej a povestit în cadrul unui interviu pentru Someşeanul.ro cât de mult contează pentru ea ceea ce i-au spus juraţii. “Mă simt foarte fericită că unor vedete le place cum cânt, mi-au confirmat asta. Am avut o emoţie când i-am atins (n.r – când i-a strâs în braţe), vai…”, a zis Deona.

Cât despre interpretarea sa, “sunt mulţumită de mine, dar puteam mai mult. Mi-a fost frică de Vasile, sinceră să fiu. Nu zic că e rău, dar e aşa mai serios, are o expresie…”, a explicat tânăra, care şi-a dorit foarte mult să-l vadă pe Connect-R deoarece “îmi place cum cântă şi că este modest”.

Deona Roman la Next Star 2

Chiar dacă fiecare ediţie desemnează un singur câştigător, Deona îi apreciază în mod egal pe toţi participanţii. “Au fost nişte concurenţi foarte buni şi aş vrea să-i mai văd din nou. Nu am un preferat, toţi mi-au plăcut şi s-au purtat foarte frumos cu mine. Marele câştigător? Foarte bună. Un talent precum al câştigătorului este foarte, foarte rar. Cred că este singura din ţara noastră care poate să facă aşa ceva”, a explicat dejeanca care a primit ropote de aplauze de la public.

Pe viitor Deona îşi propune “să îmi fac un studio şi aş mai vrea să organizez un concurs pentru copii, tot pe tema Next Star. Aş vrea să fiu un jurat, ca şi Lora, Pepe, Connect-R, Vasile, ca şi Maria”.

Deona le promite juraţilor că “peste câţiva ani o să mă vedeţi sus, pe scenele lumii şi vă mulţumesc pentru tot ceea ce aţi făcut pentru mine”. Chiar şi prezentatorului Dan Negru, dejeanca i-a transmis prin intermediul Someşeanul.ro să nu o uite.

Cunoscută deja publicului din Dej și Gherla pentru numeroasele participări la spectacole, Deona Roman este în plin proces de afirmare. Micuţa a impresionat la Zilele Dejului, dar şi la Dejenii au talent, acolo unde s-a clasat între primii concurenţi.

Vezi mai jos interviul acordat de Deona pentru Someşeanul.ro:


Interviu Deona Roman Dej by Irina Maxim

Cum a fost Deona prezentată la Next Star

Vezi şi interpretarea Deonei Roman:Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. dragan paul spune

    Bravo inca odata!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More