Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Depistat cu 211 km/h pe Autostrada Transilvania

1 37

autostrada transolvania

Un bărbat, care conducea cu 211 km/h pe Autostrada Transilvania, a fost depistat şi sancţionat de poliţişti. Poliţia Română atrage atenţia asupra necesităţii respectării normelor rutiere, depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezentând unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Astăzi, în jurul orei 06.30, poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Serviciul Poliţiei Autostrăzi – Biroul de Poliţie A3 Transilvania au depistat un bărbat, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză peste limita maximă admisă.

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, din Sâncraiu de Mureş, judeţul Mureş, a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar, la km. 49, pe sensul de mers Câmpia Turzii – Gilău, conducând cu o viteză de 211 km/h. 

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 810 lei pentru depăşirea vitezei regulamentare şi cu 540 de lei pentru faptul că nu avea asupra sa documentele prevăzute de lege.

Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More