Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Depistați fără permis de conducere la volan

0 246

Polițiștii rutieri au depistat mai multe persoane la volan deși nu dețin permis de conducere.

La data de 26 iulie, în jurul orei 03:15, poliţiştii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au depistat un tânăr de 22 de ani, din comuna Căianu Mic, judeţul  Bistrița-Năsăud, în timp ce se deplasa cu un autoturism în localitatea Sântioana, având dreptul de a conduce suspendat.

La aceeași dată, în jurul orei 19:45, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au depistat un tânăr de 18 ani, din comuna Aiton, în timp ce conducea un autoturism în interiorul localității Pruniș, deşi nu deţinea permis de conducere.

De asemenea, la data de 24 iulie, poliţiştii din cadrul Biroului Drumuri Naţionale și Europene au depistat un tânăr de 23 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN Varianta de Ocolire Cluj Est, fără a deține permis de conducere.

Tot în ziua de 24 iulie, în jurul orei 13:00, politisti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au depistat un bărbat de 44 de ani, din oraşul Huedin, în timp ce conducea prin localitatea Sâncraiu, deşi nu poseda permis de conducere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More