Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Depozit cu materiale textile cuprins de flăcări în Gherla

0 1.138

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit sâmbătă dimineața pentru a stinge un incendiu ce a cuprins o anexă în care erau depozitate mai multe materiale textile, dintr-o gospodărie situată în localitatea Gherla.

”Apelul de urgență a venit în jurul orei 4.50, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii din cadrul Gărzii de Intervenție Dej, un echipaj SMURD din cadrul Punctului de Lucru Gherla și două autospeciale de stins incendii ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Gherla”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Conform acestuia, în momentul sosirii la fața locului pompierii au găsit depozitul cuprins în totalitate de flăcări și cu posibilitate de propagare la vecinătăți.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar intervenția pompierilor a limitat extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

În aceste momente se lucrează pentru limitarea tuturor focarelor, având în vedere că arderea s-a manifestat în profunzimea stivelor de materiale textile depozitate în anexă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More