Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Depozit de cherestea cuprins de flăcări. Intervin mai multe autospeciale de pompieri

0 491

Un incendiu de amploare a izbucnit la un depozit de cherestea – fabrică de prelucrare a lemnului, în localitatea Valea Mare, comuna Șanț.

Din primele informații transmise de cei de la ISU Bistrița-Năsăud, la fața locului intervin Garda de Intervenție Sângeorz Băi cu două echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere si un echipaj de prim ajutor SMURD.

De asemenea intervin două echipaje de pompieri cu autospecială de lucru la înălțime, o autospecială de stingere de la Secția de Pompieri Năsăud și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din zonă.

Incendiul este aproape de fondul forestier. Din primele date nu sunt anunțate victime.

ACTUALIZARE ISU BISTRIȚA-NĂSĂUD

Intervin în total șapte echipaje de pompieri din cadrul ISU Bistrița Nasaud – șase echipaje de stingere si un echipaj de prim ajutor SMURD (Garda de Intervenție Sângeorz Băi, Secția Năsăud și Detașamentul Bistrița) și trei servicii voluntare pentru situații de urgență (Șanț, Rodna și Maieru).

Incendiul a fost găsit în faza de ardere generalizată la un depozit de cherestea, hală de gatere și hală de prelucrare a lemnului. Există pericol de extindere la imobilele învecinate cu destinație locuințe unifamiliale, precum și la vegetația/fondul forestier din apropiere, notează cei de la ISU.

Primele echipaje de pompieri militari și voluntari ajunse la locul solicitării au reușit să protejeze clădirile aflate în vecinătate, dar și fondul forestier. Hala depozitului construit din lemn s-a prăbușit.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More