Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Depozit de țigarete descoperit în locuința unui băimărean

0 181

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au prins în flagrant un bărbat care încerca să livreze 3 390 pachete cu ţigări de contrabandă. În locuința acestuia a fost descoperit un depozit special amenajat cu 67.800 de țigarete de diverse mărci.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare, au derulat ieri, 21 decembrie, activităţi operative pentru combaterea contrabandei cu ţigarete.

În cadrul acestor activități, poliţiştii l-au prins în flagrant pe un băimărean în momentul în care încerca să livreze din depozitul special amenajat la locuinţa sa 67 800 ţigarete de diferite mărci, care proveneau din contrabandă şi care trebuiau supuse unui regim vamal. Ţigările, în valoare de peste 42 000 lei, au fost ridicate de poliţişti în vederea confiscării. În cauză continuă cercetările în vederea identificării tuturor participanţilor la activitatea infracţională şi pentru tragerea acestora la răspundere a acestora.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More