Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Deputat PSD, condamnat definitiv pentru corupţie: Iohannis, un „penal”, să stea cu poporul lui

0 54

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, condamnat definit la un an şi şase luni pentru corupţie, a declarat, marţi, că a părăsit sala de plen unde preşedintele Klaus Iohannis adresa un mesaj Parlamentului pentru că nu vrea să asculte un „penal”, el arătând că Iohannis trebuie să stea cu cei care l-au ales.

„Nu vreau să stau să ascult un penal. Am ieşit din sală pentru că nu spune de ce a acceptat ca SRI şi DNA, patru ani de zile, să facă echipe mixte să ancheteze oameni, asta trebuie să ne spună, că era preşedinte, e preşedinte„, şi-a argumentat Rădulescu gestul de a părăsi sala de plen.

El a spus că Iohannis nu îi reprezintă şi pe social-democraţi.

„Nu e preşedintele nostru, să stea cu cine l-a ales. Să stea cu poporul lui. Noi suntem aleşi ai poporului nostru, nu ai poporului lui”, a spus Rădulescu.

„Dacă azi venea cu mesaj de pace, cu un mesaj frumos, ca să stăm să discutăm la masă, era ok, dânsul a venit cu un alt mesaj”, a mai spus deputatul PSD.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost condamnat definitiv, în decembrie 2016, de instanţa supremă, la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru dare de mită şi efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia.

El a candidat pe listele PSD şi a fost ales pentru încă un mandat.

Parlamentarii PSD au părăsit sala de plen, marţi, în timpul mesajuli adresat de preşedintele Iohannis, după ce acesta a acuzat PSD de situaţia creată ca urmare a modificării prin OUG a Codurilor penale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More