Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Deputat sălăjean, critic la adresa bugetarilor ce nu au votat PSD. Au uitat cine le-a mărit salariile

1 1.195

După modelul deputatului Cătălin Rădulescu, un deputat sălăjean bate obrazul electoratului din sectorul bugetar pentru eșecul PSD.

Deputatul sălăjean Liviu Balint, vicepreședinte al organizației județene PSD, a reacționat la rezultatele slabe pe care le-a obținut partidul în urma alegerilor europarlamentare.

Potrivit Adevărul, acesta dă vina pe cei care au coordonat campania electorală în județ. „Din punctul meu de vedere au fost multe cauze care au dus la acest eşec al PSD pe plan judeţean. În special cred ca echipa de campanie a organizaţiei judeţene nu şi-a făcut treaba aşa cum ar fi trebuit. Eu nu aşa văd lucrurile, nu aşa văd o campanie electorală. Din punctul meu de vedere, implicarea a fost foarte, foarte slabă şi trebuie să ne asumăm rezultatele. Şi eu mi le asum, dar repet, nu sunt de acord cu acest gen de a face campanie. Nu vreau să dau lecţii nimănui. Trebuie, însă, să stăm la masă şi să analizăm eşecul PSD în Sălaj la aceste alegeri europarlamentare”, a spus acesta.

Totodată deputatul a fost critic și la adresa votanților, mai ales a bugetarilor care au uitat cine le-a mărit salariile (pe modelul deputatului Cătălin Rădulescu care și-a vărsat nervii pe aceeași votanți ). „Se spune că nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. Salariaţii din sistemul bugetar, din sanatate, din educaţie, au uitat că acest guvern le-a crescut, le-a dublat şi chiar le-a triplat salariile, au uitat şi de investiţiile care se desfăşoară pe raza judeţului Sălaj. Ne-au pedepsit, însă, ieri, cu votul”, a declarat deputatul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. La gunoi cu COMO spune

  La groapa de gunoi a istoriei cu tine COMOnistule!
  Traseist politic…
  Santajist pervers…
  Tie ciuda ca ti-am taiat craca de supt picioare?!
  Nu mai pupi tu post căldut la stat

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More