Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Deputatul bistrițean Ioan Oltean implicat într-un accident rutier

0 23
Foto: evz.ro
Foto: evz.ro

Incidentul s-a produs dimineață, în jurul orei 8.00, pe Bulevardul Republicii din Bistriţa, în faţa Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu”, informează Mediafax.

Potrivit martorilor, deputatul PDL Ioan Oltean şi-a dus fiica la şcoală, cu maşina, parcând într-o alveolă, iar când a ieşit nu s-ar fi asigurat. Astfel, el ar fi lovit maşina unei profesoare care îşi căuta loc de parcare.

Martorii susţineau că profesoara era foarte supărată fiindcă, în urma impactului, maşina sa a rămas cu ambele uşi de pe partea dreaptă îndoite, dar Ioan Oltean a încercat să o calmeze, asigurând-o că vor rezolva problema pe cale amiabilă.

Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, referitor la tamponarea în care a fost implicat, în faţa unui colegiu din Bistriţa, că doar „a atins” maşina profesoarei, „ca un vânt, ca o boare”, el fiind „atent cu femeile”.

„Eu sunt foarte apropiat de femei, cum aş putea şifona o tânără şi frumoasă profesoară? Sunt atent cu femeile, mai ales cu cele care sunt profesoare la «Liviu Rebreanu». Eram într-adevăr cu maşina de la Camera Deputaţilor, dar numai am atins maşina doamnei profesoare, ca un vânt, ca o boare, aşa am atins eu maşina doamnei profesoare. Nu s-a supărat. Nu e nici fericită, dar a fost extrem de elegantă doamna”, a declarat Ioan Oltean, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.