Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Deputatul bistrițean Ioan Oltean implicat într-un accident rutier

0 55
Foto: evz.ro
Foto: evz.ro

Incidentul s-a produs dimineață, în jurul orei 8.00, pe Bulevardul Republicii din Bistriţa, în faţa Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu”, informează Mediafax.

Potrivit martorilor, deputatul PDL Ioan Oltean şi-a dus fiica la şcoală, cu maşina, parcând într-o alveolă, iar când a ieşit nu s-ar fi asigurat. Astfel, el ar fi lovit maşina unei profesoare care îşi căuta loc de parcare.

Martorii susţineau că profesoara era foarte supărată fiindcă, în urma impactului, maşina sa a rămas cu ambele uşi de pe partea dreaptă îndoite, dar Ioan Oltean a încercat să o calmeze, asigurând-o că vor rezolva problema pe cale amiabilă.

Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, referitor la tamponarea în care a fost implicat, în faţa unui colegiu din Bistriţa, că doar „a atins” maşina profesoarei, „ca un vânt, ca o boare”, el fiind „atent cu femeile”.

„Eu sunt foarte apropiat de femei, cum aş putea şifona o tânără şi frumoasă profesoară? Sunt atent cu femeile, mai ales cu cele care sunt profesoare la «Liviu Rebreanu». Eram într-adevăr cu maşina de la Camera Deputaţilor, dar numai am atins maşina doamnei profesoare, ca un vânt, ca o boare, aşa am atins eu maşina doamnei profesoare. Nu s-a supărat. Nu e nici fericită, dar a fost extrem de elegantă doamna”, a declarat Ioan Oltean, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More