Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Deputatul Cornel Itu a fost ales, în unanimitate, președinte al PSD Dej

0 49

Deputatul dejean Cornel Itu rămâne în continuare la șefia organizației municipale a PSD Dej, în urma voturilor primite azi din partea celor peste 100 de membri prezenți la ședința de alegeri.

Organizat la sediul PSD Dej, evenimentul de azi s-a bucurat de prezența unui mare număr de membri, dar și de susținerea președintelui PSD Cluj, Remus Lăpușan.

Alături de Cornel Itu, singurul candidat pentru funcția de președinte al organizației municipale, au fost primarul Costan Morar, consilierul județean Vasile Sălătioan, consilieri locali, membri de partid sau reprezentanți ai organizațiilor PSD din comunele arondate Dejului.

Pentru activitatea intensă din Colegiul 6, pe care îl reprezintă în Parlament, pentru rezultatele formațiunii politice pe plan local și pentru sprijinul necondiționat demonstrat în ultimii ani față de comunitatea locală, Cornel Itu a primit încă un mandat de președinte al PSD Dej, fiind ales cu unanimitate de voturi.

În cadrul organizației municipale Dej a Partidului Social Democrat Costan Morar va îndeplini în continuare funcția de vicepreședinte executiv, iar Teodora Muncelean (președinte al OFSD Dej și consilier local), Anda Ciungan, Andrei Bradea (președinte TSD Dej), Vasile Sălătioan (consilier județean) și Nelu Anca (consilier local) vor îndeplini funcțiile de vicepreședinți.

”Doresc să mulțumesc tuturor invitaților și membrilor PSD care mi-au acordat astăzi, în unanimitate, votul pentru noul mandat de președinte al organizației PSD Dej. Am speranța că, alături de colegii mei din Biroul Permanent și Comitetul Executiv, vom atinge obiectivele social-democrate în perioada următoare. Să nu uităm că educația, cultura, sănătatea sunt principii de care nu trebuie să ne îndepărtăm!”, a spus Cornel Itu după ședința de alegeri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More