Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Deputatul Cornel Itu: ”Peste administrația clujeană este aruncată o anatemă”

0 34

Tinerii antreprenori de la LAPI Dej si-au prezentat azi proiectele micilor lor afaceri (Cornel Itu)

Deputatul PSD Cornel Itu a declarat recent că peste administrația clujeană este aruncată o ”anatemă” și crede că județul Cluj este în vizorul DNA, după ce în ultimii ani, respectiv ultima perioadă, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean, PDL-istul Radu Bica, a fost arestat pentru fapte de corupție. Recent, a fost arestat și președintele aceleiași administrații județene din Cluj, liberalul Horia Uioreanu, pentru luare de mită, fals în înscrisuri și complicitate la spălare de bani.

A venit apoi rândul lui Sorin Apostu, acesta primind în cursul zilei de luni verdictul final de către Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție în dosarul de corupție în care a fost judecat. ”Cred că sunt tot mai mulți angrenați în justiție din Cluj, este o anatemă pe Cluj și pe administrație. Este totuși o problemă după Bica, Apostu, Uioreanu, și iar Apostu, devine o problemă”, arată social-democratul.

Cornel Itu, președintele PSD Dej este de părere că verdicul în cazul Aposu se putea da cu multă vreme înainte. „Eu cred că decizia se putea lua mult mai înainte, s-a așteptat. Cred eu că a dat emoții, suspiciuni permanente și justiția trebuia mult mai repede să delibereze și să-și spună verdictul. Nu cred că merită un om atâta așteptare și atâta chin, până la urmă e un chin”, a precizat reprezentantul social-democrat din Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More