Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Deputatul Cornel Itu, reales președinte executiv al PSD Cluj

0 44

Social-democrații clujeni au umplut vineri Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, locul unde s-a desfășurat conferința județeană de alegeri pentru noua structură de conducere a PSD Cluj.

În urma voturilor exprimate de către social-democrați, Remus Lăpușan a obținut un nou mandat de președinte al organizației județene Cluj a PSD, în timp ce Cornel Itu a fost reales președinte executiv.

”Astăzi a fost un moment important pentru organizația județeană a PSD Cluj- s-a desfășurat Conferința Județeană pentru alegeri. Mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat votul pentru funcția de președinte executiv al PSD Cluj! Sincere felicitări și întreaga mea susținere pentru domnul președinte Remus Lăpușan și toți colegii din Comitetul executiv și Consiliu! Este important să ținem cont de încrederea acordată de ardeleni PSD-ului, deoarece votul dat de ardeleni este unul valoros, bine cântărit și constant. Clujenii vor conta mereu în ecuația transilvăneană și națională! Guvernul Ponta este unul care a privit spre nevoile ardelenilor, iar această atitudine va fi cu siguranță răsplătită. Ne dorim ca problemele noastre și dezvoltarea economică și socială a Transilvaniei să ocupe, în continuare, un loc important pe agenda Executivului”, a declarat Cornel Itu.

La conferința județeană de alegeri a PSD Cluj au participat și președintele interimar al PSD Liviu Dragnea, dar și președintele Camerei Deputaților Valeriu Zgonea.

„Am spus că îmi doresc să fac o echipă cu Valeriu Zgonea pentru funcția de președinte executiv, așa cum am avut echipă cu Victor Ponta în partid, cum am acum cu Victor Ponta prim ministru. (…) Cred că este corect, firesc și eficient ca în noua echipă de conducere să fie cel puțin trei-patru vicepreședinți din Transilvania și din Banat, oameni care să fie susținuți și respectați în comunitățile lor, oameni care să ne ajute și să îi ajutăm să putem găsi calea corectă de comunicare cu cetățenii din Transilvania, care să ne ajute să înțelegem unde au fost greșelile noastre în ceea ce privește relația cu cetățenii din Transilvania. Este foarte important”, a afirmat Dragnea.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More