Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Deputatul Cornel Itu: ”S-a stins din viață prietenul și colegul meu Alexandru Lăpușan”

1 120

Vestea cruntă a dispariției din viață a celui care a fost Alexandru Lăpușan, fost primar al Dejului, deputat și ministru, a lovit puternic în inimile celor care l-au cunoscut, i-au fost colegi sau prieteni.

Printre aceștia s-a aflat și deputatul dejean Cornel Itu, care, profund îndurerat la auzul veștii că Alexandru Lăpușan s-a stins din viață, a transmis un mesaj de condoleanțe pe adresa redacției:

”Este o zi cu totul tristă pentru familia unui om de excepție. S-a stins din viață prietenul și colegul meu Alexandru Lăpușan,  un om remarcabil și un politician cu totul dedicat societății pe care a reprezentat-o cu mândrie pe durata activității sale. Ne-a reprezentat municipiul și întreg județul cu o ireproșabilă prestație politică pe durata mandatului de deputat, a fost ministru al Agriculturii, dar și cel mai longeviv chestor al Camerei Deputaților.

Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei să dea tăria să treacă prin această grea încercare. Sincere condoleanțe!”, transmite Cornel Itu.

Citiți și:

Doliu în PSD Cluj. Fostul primar al Dejului, deputat și ministru, Alexandru Lăpușan, a murit noaptea trecută

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Varga M. spune

    Dumnezeu sa-l ierte! A fost primar doar cateva luni la Dej, apoi s-a indepartat de oras si s-a dus la capitala. Condoleante familiei!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More