Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Deputatul Cornel Itu și Anima Pro Terra Dej, în colimator

5 65

cornel itu b1 tv

La emisiunea Butonul de panică de joi seara de la B1 TV, deputatul Cornel Itu și Asociația Anima Pro Terra Dej au fost subiect de discuție pentru invitații din studio pe tema protecției animalelor și a problemei câinilor comunitari.

Moderatorul emisiunii a făcut caz pe faptul că adresa de email de contact a Asociației Anima Pro Terra Dej este aceeași cu adresa de email a Partidului Social Democrat filiala Dej. Și anume, că persoana de contact a Asociației a folosit ca adresă de emai psddej@yahoo.com, aceeași adresă pe care și deputatul PSD Cornel Itu o folosește pentru a fi în contact cu alegătorii.

Explicația este aceea că Georgeta Danciu, persoana de contact de la Anima Pro Terra este și fosta șefă de cabinet a parlamentarului dejean, motiv pentru care a folosit adresa de email a filialei Dej a partidului.

În încercarea de a politiza mai mult decât era necesar problema maidanezilor și a asociațiilor de protecție a animalelor, cum este și Anima Pro Terra, s-a făcut o legătură între faptul că deputatul Cornel Itu s-ar afla în spatele respectivei Asociații și astfel ar fi implicat direct în protejarea câinilor comunitari.

Vedeți înregistrarea emisiunii aici de la ora 01:06.

Citiți și: Eutanasierea e cuvântul de ordine. Să eutansiem tot: câini, șoferi, criminali?

Reacția Anima Pro Terra:

Un subiect subtire de tot. Adresa de contact a asociatiei Anima Pro Terra este animaproterra@yahoo.com. Exista insa un cont creat pe www. adoptii.ro creat in urma cu mai multi ani de o voluntara a asociatiei care incerca sa promoveze caini pentru adoptii pe acest site. Aceasta a fost cea care a trecut adresa de mail invocata in ” scandal” pentru ca ea obisnuia sa comunice cu una una dintre fondatoarele asociatiei pe adresa acesteia de serviciui. Repet: nu noi am fost cei care am creat acel cont si am incercat in repetate randuri sa schimbam adresa de email. In al doilea rand colaborarea Vier-Pfoten cu Primaria Dej mediata de Asociatia Anima Pro Terra a inceput in 2007, cu mult inainte ca Dl Cornel Itu sa devina deputat. Si pana la urma ce au demonstrat? Ca Primaria Dej a colaborat cu Vier Pfoten pentru sterilizari? Ca deputatul Itu a sprijinit programele de sterilizare? In tara asta nu mai e bine nimic…nici cand nu se face, dar mai ales cand se face. ..

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Aisa Dej spune

    PAI I CAM ADEVARAT CAM MULTE FACE DOMNU ASTA ITU IN DEJ PARCA EL I DUMNEZEUL DEJULUI

  2. Aisa Dej spune

    PAI I CAM ADEVARAT CAM MULTE FACE DOMNU ASTA ITU IN DEJ PARCA EL I DUMNEZEUL DEJULUI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More