Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Deputatul Cornel Itu vă urează ”Sărbători fericite!”

0 45

deputat cornel itu

Cu ocazia Sărbătorilor de Paște pentru romano-catolici și reformați, dar și cu ocazia Floriilor, deputatul Cornel Itu transmite prin intermediul Someșeanul.ro un mesaj adresat tuturor credincioșilor, aflați în zi de sărbătoare.

”În acestă duminică prăznuim două sărbători cu o semnificație importantă. Pentru creștinii care sărbătoresc Învierea Domnului, le transmit ca spiritul Sfânt al Sărbătorilor de Paște să le lumineze sufletele și casele! Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă ocrotească!

Totodată, în acestă zi prăznuim Floriile sau Duminica Stâlpărilor, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele, rememorând intrarea lui Iisus în Ierusalim. Totodată Floriile deschid săptămâna cea mai importantă pentru pregătirile de Paşti, cunoscută sub numele de Săptămâna Mare. Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume – florile, minuni ale naturii. La mulţi ani tuturor celor care poartă nume de flori!”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More