Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Deputatul Ioan Oltean rămâne șeful PDL la Bistrița

0 334
Foto: evz.ro
Foto: evz.ro

În urma ședinței de ieri a Consiliului de coordonare județean al PDL Bistrița, Ioan Oltean a fost reconfirmat în funcția de președinte al democrat-liberalilor bistrițeni.

La alegerile de ieri de la Bistrița au participat 385 de delegați, dintre aceștia 369 votând pentru ca Ioan Oltean, singurul candidat la aceast funcție, să conducă partidul pentru încă 4 ani.

Ioan Oltean este în fruntea filialei județene PDL Bistrița încă din 1994, fiind de fiecare dată reconfirmat în funcție.

„Sunt cel mai longeviv preşedinte de partid din ţară. Conduc acest partid de 20 de ani şi mă aflu la al cincilea mandat. Mi-ar fi plăcut să am un contracandidat. Te simţi mai confortabil. Realmente mi-ar fi plăcut să am un contracandidat, dar, din păcate, niciunul dintre colegii mei nu a vrut să ajungă preşedinte, aşa că a trebuit să-mi asum sarcina de a rămâne singurul candidat“, a spus Ioan Oltean.

Tot la alegerile de ieri s-au ales și ceilalți membri din echipa de conducere. Primvicepreședinți sunt Eugen Curteanu, Sorin Mititean și Monica Săsărman. Vicepreședinti au fost desemnați Sorin Hognogi, Doris Moldovan, Luca Iancu, Ioan Mureșan, Dumitru Mureșan, Gheorghe Țuța, Vasile Silași, Raoul Zanca și Dan Birișiu iar secretar general Cristian Florian.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More