Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Deranj la PMP Gherla. Co-președintele PNL a trecut la PMP, iar cei din Mișcarea Populară au anunțat demisii în masă

1 65

Partidul Mișcarea Populară, filiala Cluj, a anunțat luni în cadrul unei conferințe de presă, prin vocea președintelui Adrian Gurzău că Vlad Bărbos este candidatul PMP la primăria Gherla la alegerile locale din acest an.

Vlad Bărbos a părăsit recent tabăra liberală din Gherla, după ce a fost co-președinte al PNL Gherla, în urma deciziei luată la nivel județean ca actualul primar, Marius Sabo, să fie candidatul PNL la primărie.

„Plecarea mea din noul PNL se datorează unor neînţelegeri de idei şi concepţii faţă de conducerea judeţeană a PNL Cluj şi cred că va trece alături de mine aproape toată organizaţia PNL Gherla. Conducerea PNL Cluj a încercat să decidă peste capul organizaţiei, sunt dezamăgit de această conducere. Alături de mine vor veni la MP şi alţi consilieri locali ai PNL de la Gherla”, a menţionat Vlad Bărbos. 

Odată mutat la PMP și validat drept candidat al Mișcării Populare, dar și înscăunat ca președinte al PMP Gherla, Vlad Bărbos se confruntă cu o nouă problemă. Mai mulți membrii ai mișcării populare gherlene au anunțat că-și dau demisia în bloc din formațiunea politică, nefiind de acord cu directivele impuse de la nivel județean.

”În urma celor anunțate la conferința de presă organizată în 15.02.2016, la sediul Mișcarea Populară CLUJ, prin care s-a anunțat trecerea la MP Gherla a unor membri de la PNL Gherla și impunerea în funcția de președinte interimar a lui Vlad Bărbos, echipa care a format până în prezent Mișcarea Populară Gherla își va prezenta demisiile în masă, deoarece au fost încălcate valorile de bază: TRANSPARENȚĂ, COMUNICARE și PROFESIONALISM, principii pe care le considerăm vitale pentru mediul politic actual. Toți cei peste 100 de membri, care au adeziuni semnate, consideră că aceasta este cea mai bună ATITUDINE față de decizia luată la nivel județean, fără a lua în considerare situația locală a organizației”, se arată în mesajul semnat de Echipa Mișcarea Populară Gherla.

Asta și după ce cu doar câteva săptămâni în urmă cei de la PMP îl anunțau pe Tiberiu Bereczki drept candidatul partidului la funcția de primar al Gherlei.

Situația pare să-și găsească însă rezolvare, spun sursele noastre, care afirmă că PMP Gherla nu va rămâne fără susținători. Atât Vlad Bărbos, cât și reprezentanți ai PMP din conducerea județeană confirmă faptul că mai mulți membri PNL Gherla vor face în curând mutarea la PMP, fiind și ei nemulțumiți de nominalizarea lui Marius Sabo pentru a candida la un nou mandat la conducerea municipiului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Costi spune

    Prostituție politică. Dar nu oricum, ci care dă mai mult… 😉

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More