Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Derbedeii și-au dat din nou în petec la Dej. Plante ornamentale vandalizate în fața Primăriei – FOTO

0 54

În ultimele săptămâni, imaginea zonei centrale a Dejului a căpătat o nouă față, una mai veselă, mai înverzită și mai colorată, prin amplasarea de către administrația publică a unor ghivece cu plante ornamentale pe marginea trotuarelor de pe arterele cele mai circulate din oraș.

Toate bune și frumoase până când civilizația și bunul simț s-au întâlnit față în față cu tembelismul unor derbedei, care nu știu să aprecieze natura și înfrumusețarea orașului în care-și duc traiul.

Cu câteva săptămâni în urmă, câteva ghivece cu arbuști ornamentali au fost sustrase sau distruse de către persoane necunoscute, fără ca autorii acestor fapte reprobabile să fie identificați și pedepsiți. Asta, deși în zona centrală există camere de supraveghere, însă cei de la Poliția Locală nu-i pot identifica pe făptuitori.

Recent, acțiunile derbedeilor s-au repetat, mai multe ghivece ornamentale fiind din nou distruse de vandali chiar pe trotuarul din fața Primăriei Dej.

Este încă o dovadă, dacă mai era nevoie, că pentru unele persoane (că oameni nu le putem spune) mediul înconjurător și înfrumusețarea orașului nu fac casă bună cu prostia și tembelismul de care dau dovadă. Ne este nouă rușine de rușinea pe care ei ar trebui s-o aibă!

ACTUALIZARE:

Potrivit Poliției Locale Dej, cei doi derbedei care au distrus ghivecele ornamentale au fost identificați de către polițiștii locali și apoi predați pe mâna poliției naționale, care continuă cercetările în acest caz. Cei doi sunt din localitatea Jichișu de Jos și se aflau în stare de ebrietate în momentul comiterii faptelor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More