Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Descindere a polițiștilor din Cluj-Napoca. Verificări și amenzi pe bandă rulantă – FOTO

0 247

Polițiștii municipiului Cluj-Napoca au organizat o acțiune de prevenire a faptelor de natură contravențională și penală. Au vizat mai ales nerespectarea regimului rutier.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au organizat, la data de 26 noiembrie, în intervalul orar 22:30-24:00, o acțiune la care au participat polițiști de ordine publică din cadrul tuturor secțiilor de poliție urbane, precum și polițiști rutieri. Polițiștii au acționat pentru prevenirea faptelor de natură contravențională și penală, în special a celor de la regimul rutier.

S-a intervenit, cu preponderență, pe străzile Islazului, Primăverii, Frunzișului, Calea Florești, Bulevardul 1Decembrie și Piața Unirii. În cadrul acțiunii, au fost legitimate 44 de persoane și au fost verificate 35 de autovehicule.

Pentru neregulilele constatate, s-au aplicat 18 sancțiuni contravenționale privind circulația pe drumurile publice. De asemenea, a fost reținut un permis de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză și a fost retras un certificat de înmatriculare, precum și plăcuțele cu număr, pentru nerespectarea normelor legale privind efectuarea în termen a inspecției tehnice periodice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More