Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Descinderi de amploare la Dej. S-a aplicat inclusiv un mandat de percheziție domiciliară – FOTO

0 2.541

Polițiști au descins în municipiul Dej pentru o acțiune de control și prevenție. Au aplicat un mandat de percheziție domiciliară și unul de percheziție auto.

IPJ Cluj anunță că la data de 13.12.2018, între orele 06.30-11.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Dej și Secției 5 Poliție Rurală Dej, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase,  au desfășurat activități de verificare pe linie de investigații criminale, ordine publică, evidența populației, circulație rutieră, silvicultură, piscicultură, transport bunuri,contrabandă cu produse accizabile-tutun, alcool, articole pirotehnice.

În cadrul acestei acțiuni, polițiștii au legitimat 165 persoane, au verificat 138 autovehicule, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliara și un mandat de percheziție auto, fiind constatate și 3 infracțiuni.

Pentru neregulile constatate au aplicat 86 sancțiuni contravenționale în valoare de 19.570 lei, dintre care 66 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor  privind circulația pe drumurile publice  ( 11 sancțiuni pentru depășirea vitezei regulamentare, 13 sancțiuni privind circulația pietonilor, 10 sancțiuni pentru nerespectarea indicatorului “oprirea interzisa”, 32 sancțiuni la alte abateri disciplinare). Ca măsură suplimentară au fost reținute 5 permise de conducere.

De asemenea polițiștii au confiscat și 29.578 articole pirotehnice în valoare totală de 3.500 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More