Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Descoperire macabră în apele râului Someș

0 1.497

O persoană decedată a fost găsită în râul Someș. Este vorba despre un bărbat, de 66 de ani, dat dispărut de aproximativ două săptămâni.

Echipajul de pompieri năsăudeni a scos un bărbat decedat, în vârstă de 66 de ani din apa râului Someș. Acesta a fost predat specialiştilor din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ BN pentru expertiză.

Ultimele informații au scos la iveală că este vorba despre bărbatul dat dispărut în urmă cu aproximativ două săptămâni, pe raza localității Salva. De atunci echipaje de pompieri militari şi voluntari, dar si poliţişti de la SIC, au efectuat misiuni de căutare. Echipele mixte au căutat pe malurile râurilor Sălăuța, respectiv Someș, dar și pe apă, cu ajutorul bărcilor din dotarea pompierilor. De asemenea, toate Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgență din comunităţile traversate de râul Someş, până la ieşirea din județ, au efectuat misiuni de căutare în zonele respective. Au fost anunțate și asociatii de pescari sau alte entităţi care ar fi putut sprijini acțiunile de căutare. Apelul a fost făcut de un pescar aflat pe marginea râului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More