Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Descoperire macabră. Bărbatul dispărut la Salina Turda a fost găsit mort într-o galerie de sare

0 200

Bărbatul de 36 de ani din Turda, care a dispărut vinerea trecută de acasă și nu s-a mai întors, a fost găsit azi fără viață într-una din galeriile de sare ale Salinei Turda.

Iliuță-Răzvan Vălean, tânărul, în vârstă de 36 de ani din Turda, ar fi dispărut de acasă în 1 iulie, însă familia acestuia nu a anunțat dispariția. Oamenii legii au fost alertați, pe 3 iulie, de un angajat de la Salina Turda, care a găsit în parcare o mașină pornită, cu farurile aprinse, dar în care nu se afla nimeni.

Actele din mașina aflată în parcarea de la Salina Turda i-a dus pe polițiști spre proprietarul acesteia, tatăl tânărului, care le-a spus oamenilor legii că acesta a plecat de acasă cu autoturismul său.

tanar disparut turdaPrincipala variantă pe care s-a axat ancheta oamenilor legii a fost că tânărul s-a sinucis, aruncându-se într-un puț din Salina Turda închis publicului, unde există un mediu toxic. Tocmai de aceea, în încercarea de a recupera trupul tânărului, a fost nevoie ca la fața locului să fie chemată o echipă specializată de salvamontiști.

Asta deși oficialii Salinei Turda au afirmat cu vehemență că tânărul n-ar fi putut pătrunde în galeriile de sare ale salinei.

Un echipaj specializat în căutări subterane, din Petroșani, l-a găsit azi fără suflare pe tânărul dispărut, într-un puț de aeraj, la adâncimea de 100 de metri.

Puțul în care se presupune că s-a aruncat bărbatul nu face parte din circuitul de vizitare al Salinei Turda.

Trupul acestuia a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzei decesului.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More