Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Descoperire macabră într-o pădure de lângă Cormaia – FOTO

0 800

Rămășițe umane au fost descoperite într-o pădure din apropierea localității Cormaia.

Conform unui comunicat IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 11 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că, într-o pădure din apropierea localității Cormaia au fost descoperite un craniu uman, mai multe fragmente osoase şi obiecte de îmbrăcăminte.

Din verificările efectuate la fața locului de către polițiștii de la investigații criminale împreună cu polițiști din cadrul Poliției orașului Sîngeorz-Băi a rezultat faptul că persoana în cauză s-ar fi spânzurat. De asemenea, aceștia au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat, de 89 de ani, din Cormaia, care era dispărut de la domiciliu din data de 13 mai a.c.

În urma examinării craniului şi a fragmentelor osoase de către criminaliști, împreună cu specialiști din cadrul Serviciului de Medicină Legală nu au fost descoperite urme de violenţă. Acestea au fost ridicate în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În continuare, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More