Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Descoperire macabră într-un imobil din Cluj

0 781

O persoană decedată a fost găsită într-un imobil din Cluj-Napoca. Un bărbat, colocatar, a fost internat la Clinica de Psihiatrie.

Poliţia a fost sesizată, la data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 22:30, cu privire la faptul că într-un imobil de pe strada Mehedinţi, din Cluj-Napoca, a fost găsit trupul unei femei de 58 de ani. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru a cerceta împrejurările în care a survenit decesul femeii.
În imobil a fost găsit cadavrul femeii şi un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Cluj-Napoca, care locuia împreună cu aceasta. Se pare că bărbatul era incoerent în exprimare, motiv pentru care a fost internat la Clinica de Psihiatrie.
În cauză urmează a fi efectuată necropsia femeii pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul femeii, sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More