Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Descoperire șocantă într-o comună bistrițeană. Preotul a găsit în zăpadă trupul înghețat al unei femei

0 1.137

De o descoperire șocantă a avut parte în această dimineață preotul din localitatea bistrițeană Matei, care a găsit în zăpadă, la intrare în localitate, trupul înghețat al unei femei.

Preotul nu a stat mult pe gânduri și a sunat imediat la numărul unic de urgență 112, anunțând că femeia, în vârstă de 85 de ani, a fost găsită la intrare în localitate, într-un șanț, în dreptul celei de-a treia case din sat.

Ajutat de alți localnici, preotul a ridicat-o pe femeie din zăpadă, după care aceasta a fost transportată în cea mai apropiată casă, până la sosirea echipajelor de intervenție.

La locul solicitării au fost trimise un echipaj de prim ajutor SMURD de la Lechința dar și un echipaj al ambulanței cu medic. Paramedicii SMURD au demarat imediat după sosire manevrele de resuscitare asupra victimei, însă aceasta nu a mai putut fi salvată.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la morgă, pentru stabilirea cauzei decesului. Potrivit primelor informații, aceasta prezenta urme de hipotermie, însă pe trupul ei nu au fost găsite urme de violență.

Polițiștii bistrițeni au demarat cercetările în acest caz pentru a stabili toate împrejurările care au dus la decesul femeii.

În zona Bistrița-Năsăud, gerul a fost unul puternic noaptea trecută, temperaturile coborând până la minus 10 grade Celsius.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More