Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Descoperire terifiantă la Bistrița. Un copil a găsit un tânăr spânzurat

0 71

funie spanzurat

De o experiență șocantă a avut parte un copil care se juca duminică în zona unei centrale vechi de pe strada Lalelelor din Bistrița.

Copilul a descoperit cadavrul unui bărbat care se spânzurase de o grindă în interiorul centralei.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a fost solicitat să intervină în jurul orei 14 pe strada Lalelelor din Bistrița, după ce un bărbat a sunat la 112 declarând că a fost găsit un bărbat spânzurat.

Din câte se pare, copilul se juca într-un parc din apropiere cu mingea, iar aceasta a sărit în interiorul clădirii fostei centrale. Când s-a dus să-și recupereze mingea din clădire, copilul a dat cu ochii de trupul neînsuflețit al tânărului spânzurat și a alertat imediat oamenii din zonă.

O echipă de polițiști criminaliști s-a deplasat la fața locului, demarând cercetările. Tânărul de aproximativ 30 de ani care se spânzurase nu avea acte asupra lui, doar un telefon mobil. De asemenea, potrivit anchetatorilor, trupul acestuia nu prezenta urme de violență, atfel încât polițiștii merg pe varianta sinuciderii.

Ancheta continuă în acest caz pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la acest eveniment.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More